Over ons

Wij zijn logopedisten gespecialiseerd in de spreek- en zangstem. Onze liefde voor de stem is uit onze eigen theater- en zangervaringen ontstaan op het Conservatorium (Antwerpen en Rotterdam) en andere workshops.

Binnen de praktijk heeft ieder zijn eigen expertise rond bepaalde thema's.

Bert Van Puymbroeck

Eline Hodeige

(praktijkhouder)

Bert Van Puymbroeck (°1992) behaalde in 2015 zijn Bachelor in de Logopedie aan Thomas More Antwerpen. Daarna koos hij ervoor zich te specialiseren als stemtherapeut en stemcoach en volgde hij het Postgraduaat Stem aan dezelfde hogeschool. 

Al van kinds af aan werd het duidelijk dat Bert zich wilde bezig houden met "de stem". Theater en zingen zijn sindsdien een constante in zijn leven.

Hij kreeg interesse in logopedie tijdens zijn opleiding Drama-Acteren aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (AP Hogeschool) waar hij les kreeg van een logopediste om zijn stem en spraak te optimaliseren. Van toen af aan is hij gefascineerd door alles wat met stem te maken heeft.

Bert schoolt zich regelmatig bij omdat hij een kwaliteitsvolle zorg en coaching wil bieden aan zijn cliënten. Zo kwam hij uit op manuele en cranio technieken. De link tussen lichaam en stem is zijn specialisatie geworden.

"Via het lichaam aan de stem werken is werkelijk heel bijzonder."

In 2016 opende hij zijn eigen stempraktijk in Antwerpen waarin cliënten terecht kunnen voor alles wat met de spreek- en zangstem te maken heeft. Ook behandelt hij lichamelijke spanning die niet gelinkt is met stemproblemen via manuele en cranio technieken.

Eline hodeige (°1994) behaalde in 2018 haar Bachelor in de Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens het schooljaar 2018-2019 volgde ze het Postgraduaat Stem aan Thomas More Antwerpen om zich te specialiseren binnen stemtherapie. 

 

Eline was altijd al gepassioneerd bezig met muziek en theater. Ze heeft na haar middelbare school, een 7ejaar Musical gevolgd aan de Kunsthumaniora Antwerpen en daarna een voorbereidend jaar Muziektheater aan Codarts Rotterdam. Hier heeft ze voor het eerst gezien wat men als logopedist kan betekenen voor zang- en spreekstemmen. 

 

De passie voor theater en zingen combineert Eline nog steeds met haar job als logopediste. Ze staat zelf regelmatig op het podium. Deze ervaring neemt ze mee in de begeleiding van zangstemmen. Daarnaast schoolt Eline zich frequent bij om haar kennis en expertise steeds te verbreden.

Contact

Je kan enkel op afspraak bij ons komen. Die kan je zowel telefonisch als per e-mail maken.

GSM

+32 495 19 13 72

E-mail

stempraktijkantwerpen@gmail.com

Meer info over je gegevensbescherming en GDPR vind je hier.

Adres

Stempraktijk Antwerpen 

Jan van Beersstraat 10

2018 Antwerpen