top of page

Team Stempraktijk Antwerpen

Bert Van Puymbroeck

Bert Van Puymbroeck (°1992) behaalde in 2015 zijn Bachelor in de Logopedie aan Thomas More Antwerpen. Daarna specialiseerde hij zich als stemtherapeut en stemcoach door het Postgraduaat Stem aan diezelfde hogeschool te volgen. 

Al van kinds af aan werd het duidelijk dat Bert zich wilde bezig houden met "de stem". Theater en zingen zijn sindsdien een constante in zijn leven.

Naast zijn praktijk staat Bert ook nog op de planken. Hij maakt muziek, zingt in een close harmony en acteert in theatervoorstellingen.

Via bijscholingen leerde hij Craniotherapie kennen. In november 2021 studeerde Bert af als Craniotherapeut (CST-D) aan het Upledger Instituut Nederland. De link tussen lichaam, stem en emoties is zijn specialisatie geworden.

DSC05943.jpg
"Via het lichaam aan de stem werken is werkelijk heel bijzonder."

Eline hodeige​

Eline hodeige (°1994) behaalde in 2018 haar Bachelor in de Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens het schooljaar 2018-2019 volgde ze het Postgraduaat Stem aan Thomas More Antwerpen om zich te specialiseren binnen stemtherapie. 

 

Eline was altijd al gepassioneerd bezig met muziek en theater. Ze heeft na haar middelbare school, een 7ejaar Musical gevolgd aan de Kunsthumaniora Antwerpen en daarna een voorbereidend jaar Muziektheater aan Codarts Rotterdam. Hier heeft ze voor het eerst gezien wat men als logopedist kan betekenen voor zang- en spreekstemmen. 

 

De passie voor theater en zingen combineert Eline nog steeds met haar job als logopediste. Ze staat zelf regelmatig op het podium. Deze ervaring neemt ze mee in de begeleiding van zangstemmen. Daarnaast schoolt Eline zich frequent bij om haar kennis en expertise steeds te verbreden.

eline.jpg
bottom of page