top of page

Workshops voor logopedisten
 

Polyvagaal theorie voor Logopedisten
 

In deze workshop verdiep je je in de theorie en leer je praktische oefeningen om in te zetten voor jezelf als therapeut en voor je cliënt. Deze workshop wordt gegeven door Bert Van Puymbroeck. 

Inhoud
 

 • Wat is de Polyvagaal Theorie en hoe past deze binnen de logopedische begeleiding?

 • Praktische oefeningen: zelfhulp Craniotechnieken voor de logopedist en cliënt

 • Oefeningen op en naast de behandeltafel (bv. in combinatie met Manuele technieken)

 • Toegang tot videomateriaal op het online platform van Stempraktijk Antwerpen

 • Flip-over met afbeeldingen en theoretische achtergrond

 • Casuïstiek

 • Groep van maximum 10 personen
   

Stempraktijk Antwerpen Compressed (6).jp

Praktisch
 

 • Wanneer?
  Voorjaar 2025, in de toekomst meer info.
  Laat je e-mailadres achter onderaan de pagina.
  We houden je graag op de hoogte!

 • Waar?
  Antwerpen
   

 • Kostrpijs?
  300 euro inclusief BTW
  koffie/thee en lunch inbegrepen.

Schermafbeelding 2022-03-03 om 15.59.10.png

Testimonials Workshop
 

"Je hebt workshops die je zekerder maken in je werk als logopedist/therapeut en dit was er zeker een van. Het theoretisch deel werd helder gegeven en het materiaal dat we later thuis nog eens kunnen doornemen en gebruiken in de therapie (flipover) is uiterst handig. Ik heb veel nieuwe zaken geleerd en de zaken die ik zelf al toepaste, hebben nu wat meer structuur gekregen. De grootte van de groep vond ik ook prima. Daarnaast vond ik het ook heel fijn om aan te voelen dat er ruimte was om vragen te stellen en de antwoorden uitgebreid te kunnen bespreken."​

"To learn or not to learn? Laat het antwoord duidelijk zijn…leren en blijven leren! Dat werd me weer heel duidelijk na de opleiding Polyvagaal Theorie. Niet leer je bij voor je cliënten maar zeker ook voor jezelf als mens én dus ook als therapeut. Weer nieuwe inzichten en een fantastische aanvulling bij stemtherapie en laryngale mobilisatie in het bijzonder. Dankjewel Bert!"

"Ik wou je graag nogmaals bedanken voor de leerrijke workshop van afgelopen woensdag. Het geeft mij een duidelijk referentiekader om te gebruiken naar de patiënt toe, maar ook naar mezelf als therapeut. Ik probeer de voorbije jaren meer en meer om de patiënt op een holistische manier te bekijken en deze theorie past daar volledig bij.
Daarnaast helpt het mij ook om op een andere manier naar mezelf als therapeut te gaan kijken. Ook heel fijn dat er concrete handvaten werden aangereikt om de patiënt thuis aan de slag te krijgen, want die transfer naar de thuissituatie is ook niet altijd zo evident. Ik vond ook dat je het op een hele fijne, warme, enthousiaste manier gebracht hebt."

Benieuwd naar het online platform?
 

Bedankt!

bottom of page